Amalie / Master Stylist


Amalie er en snuppe fra Moelv. Jeg var så heldig å få jobbe med tanten hennes Marita på arkaden en gang i tiden som er en en helt prima dame og som jeg savner å jobbe med. 

Amalie har helt lik latter så det er veldig hyggelig å ha henne i salongen. 

Hun begynte hos meg i okt og var relativt fersk i gamet. 

Hun flyttet hjemmefra og til oslo i oktober etter å ha tatt svennebrevet på Hamar. Hun har blitt kjempe flink og tar nye utfordringer på strak arm. 

Hun har alltid godt humør(jeg har fortsatt ikke opplevd dårlig humør enda) og dette er jenta som er keivhendt, men som ikke har gitt beskjed før nå(I skrivende stund juli). Jeg har bestilt ny saks til henne som vi venter på og jeg gleder meg til å se om den krokete hånden hennes retter seg med riktig verktøy! 

Hun er et Ja menneske og en sprudlende dame! 

 Hun er mye høyere en Line så hun hjelper meg med å ta ned produktene fra de høyeste hyllene! 

Jeg syntes det er så utrolig gøy og inspirerende å følge med på utviklingen hennes og hvordan hun bestemmer seg for at «faen, det her skal jeg få til». Powerwomen ass! 

Hun er også veldig god på permanent og farge. Dette er det hun føler hun alltid har hatt stålkontroll over. Sånn er det vel med oss bygde frisørene, vi får vel permanent inn med morsmelken.(ref lærlingtiden). Powered by: Bloc