Elliott / Advanced Stylist


 

Elliott startet som kunde hos oss, jeg syntes alltid hen så så kul ut med sine fargerike eylinere og sorte hår (rosa, gul, blå-aldri på samme dag selvfølgelig).

 Jeg overhørte hen snakke med Ine om at hen skulle begynne på Adam og Eva Skolen og tenkte at denne dama SKAL jobbe hos meg. Så da spurte jeg om hen ville begynne som assistent (fikk seff et ja) så da fikk hen også  begynne å klippe litt på dukker i salongen før skolen startet. 

 Elliott er virkelig er naturtalent, det ligger bare i hendene hens og det er en fryd å se på! Hen lærer utrolig fort og har egentlig alltid klippet veldig fine klipper. Hen gikk ut av skolen i januar 2019, og har vært lærling hos oss siden da. 

Hen er også veldig god på å organisere ting og holde orden. (utrolig deilig for sånne rotehoder som meg og sikkert litt frustrerende for hen) Det er alltid et ja fra hen og når det koker i salongen blir hen ikke stresset, men holder roen og klarer å gjøre det som skal til.

 

 Helt nydelig flott! 

Selv om Elliott er veldig flink og kan jobbe selvstendig er det viktig og huske på at hen er lærling når dere bestiller time hos hen. Hen har 3 år LÆREtid og det er nettopp det hun skal i disse 3 årene, LÆRE. Dere må ha god tid og være tålmodige, dere kan ikke alltid forvente at det er samme resultat som hvis du går til en erfaren frisør. Det krever erfaring og masse øving for å bli god. Så vær så snill og husk dette. Vi har alle vært lærlinger og jeg husker selv hvor mange ganger jeg tøysa til farger på mine kunder, men det er nettopp dette man lærer av. Det at man må fikse det igjen er der man lærer mest.

Bestill time hos Elliott her


Powered by: Bloc