Britt / New Talent 2


 

Britt er en smooth dame for solfylte LA. Hun startet som kunde hos oss, jeg syntes alltid hun så så kul ut med sine fargerike eylinere og sorte hår.(rosa, gul, blå-aldri på samme dag selvfølgelig) 

 Jeg overhørte henne snakke med Ine om at hun skulle begynne på Adam og Eva skolen og tenkte at denne dama SKAL jobbe hos meg. Så da spurte jeg om hun ville begynne som assistent (fikk seff et ja)så da fikk hun også  begynne å klippe litt på dukker i salongen før skolen startet. 

Britt er virkelig er naturtalent, det ligger bare i hendene hennes og det er en fryd å se på! Hun lærer utrolig fort og har egentlig alltid klippet veldig fine klipper. Hun gikk ut av skolen i januar 2019, og har vært lærling hos oss siden da. 

Hun er også veldig god på å organisere ting og holde orden. (utrolig deilig for sånne rotehoder som meg og sikkert litt frustrerende for henne) Det er alltid et ja fra henne og når det koker i salongen blir hun ikke stresset, men holder roen og klarer å gjøre det som skal til.

 

 Helt nydelig flott! 

Selv om Britt er veldig flink og kan jobbe selvstendig er det viktig og huske på at hun er lærling når dere bestiller time hos henne. Hun har 3 år LÆREtid og det er nettopp det hun skal i disse 3 årene, LÆRE. Dere må ha god tid og være tålmodige, dere kan ikke alltid forvente at det er samme resultat som hvis du går til en erfaren frisør. Det krever erfaring og masse øving for å bli god. Så vær så snill og husk dette. Vi har alle vært lærlinger og jeg husker selv hvor mange ganger jeg tøysa til farger på mine kunder, men det er nettopp dette man lærer av. Det at man må fikse det igjen er der man lærer mest. 

Bestill time hos Britt her(hun tar 640 for klipp og 20% av på alle fargebehandlinger) 


Powered by: Bloc