Kristine / Master Stylist

En av mine nærmeste venner, sparrings partner, mor til to meget fine jenter(Isa og Sienna), hun passer på meg, hun er min ladybird, og når hun ikke er nybakt mamma er hun min partygirl87. 

 

Kristine ble jeg kjent med da jeg jobbet som faglig leder på Adam og Eva arkaden. 

Hun skulle være utplassert hos oss fra adam og eva skolen i 3 uker. Hun valset inn og tok mye plass og ansvar veldig fort. Den dama her er virkelig the real deal. 

Hun startet opp som lærling og siden det har vi jobbet side om side. Jeg savner henne hver dag hun ikke er i salongen, det er noe som mangler.

Min jing eller yang(vet ikke helt hvem som er hvem).

Uansett når hun ikke er i mammaperm elsker jeg å se på henne klippe, det er en sann fryd å se på de rene linjene og hvordan hun jobber seg gjennom så rent og ryddig. (Jeg er et stort rotehode, men blir veldig inspirert av rene inndelinger..) Hun er meget stødig når det kommer til farge og det å ta vare på håret ditt. En perfeksjonist til fingerspissene. Jeg blir også veldig inspirert av hvor mye hun bryr seg om de hun har i stolen og hvor langt hun strekker seg for at dere skal bli fornøyde. Hun har et godt øye til blondine og klassiske rene klipper! Da er hun i sitt ess asså! 

 

Bestille time hos dette fyrverkeriet kan du gjøre her, du angrer ikke. Jeg gjør hverfall aldri det.  Når hun er tilbake i april fra perm så klart. 


Powered by: Bloc