Anders / Artistic Stylist

Neeers, en prins, prinsen alle prinsene.  Jeg har hørt han si utallige ganger til kundene sine si at «Prins Anders» ikke er et navn han har valgt selv å ha på timelistene.. men en ting jeg også har sett er at han heter Prins Anders på både facebook og Instagram. Det er jeg hvertfall helt sikker på at jeg ikke har valgt. 

Uansett jeg ble kjent med Prins Anders gjennom Sissal som jobbet hos meg tidligere, et fyrverkeri av ei dame!

Jeg har alltid syntes han har vært en smooth fyr så jeg har vel tilbudt han jobb et par tre ganger før han tuslet inn døra her. Han jobber 50% og har en hund som heter Bobbie. Han er en lidenskapelig fyr(noen ganger litt hissig) og har en lang, LANG fartstid i yrket. Han begynner å dra på årene, og er sjappas eldste gubbe. Men er veldig glad i han forde og setter pris på all visdommen hans.

Han kan mye og er flink til å lære bort. Jeg liker veldig godt måten han fortsatt tester ut nye ting på kunder. Han lar seg ikke stagnere, selv etter 17 år som frisør.

Han har alltid en morsom historie på lur og har bursdag på samme dag som Britney Spears. Vi var på konserten hennes sist hun var i Norge(seff golden circle) og hadde en magisk aften!

 Han er en veldig empatisk fyr som bryr seg veldig om du er fornøyd eller ikke og det er viktig for han med høyt faglig nivå rundt seg. Han er veldig god på farger, og om du vil bli ny har han nok av forslag liggene i boksen sin.