Siri / Artistic Stylist

Siri. Hva skal man si, dama som suser mer enn en kjøkkenvifte på fult, åpna den feteste sjappa i heile oslo, muligens Norge og får det akkurat som ho vil.

Denne dama er alltid 1 min forsinka, viss ikke hode var skrudd fast på kroppen hadde ho vel lagt det ein lur plass og glemt av hvor det var. Men så har det seg sånn at Siri er enormt dyktig når ho får lov å gjøre det hode og kroppen vil og kan, nemmelig hår! Her snakker vi talent uten like. Ingenting ho ikke kan. Selv om ting er kaos rundt er det total zen i toppen på rotefrøken86, så her er du i trygge hender.

Har du hørt utrykket: ting ordner seg for snille piker? Vel, ting bare ordner seg for Siri. Uansett hva du kaster etter ho løser ho det med knusende ro.

Denne dama drømmer stort, mye! Bobler fort over av store fantastiske ideer så da er det godt å ha noen på laget som drar ho ned og ut av drømmen om å fylle heile seilduksgata med sand og ha tidens sommerfest med basseng, flytedyr og elefanter.
Er det nokon her i verden som kan alt så må det vere denne flotte frøkna.

//Ine


For 9 år siden ble Siri en del av livet mitt, ikke bare er hun mitt store forbilde og en jeg ser opp til faglig, men jeg er så heldig å kan kalle henne min beste venn! Hakuna matata, kan med hånden på hjerte si at uten Siri ville jeg ikke vært den frisøren jeg er i dag! Og selvom hun liker å ta livet som det faller seg skal du se lenge etter en større fagforståelse og en som lever og ånder for hår!
Mike drop 😂👌🏽

//Kristine


SIRI! Siri, ja kva skal ein sei. Alt kan ein sei faktisk. Ho er mykje! Mykje av masse.

Allsidig og snever.
Cool og harry.
Sexy og keitet.
Høylytt og stille.
Direkte indirekte.
Pirkete og rotete.
Men det som gjer at vi lika ho godt, er nok den uimotståelege karismaen ho har fått med seg. Shit for ei skreppe, og da veit ho sjøl. Ho blinkar med auge og så er det gjort. 

To grunnar for at eg ville jobbe her var at eg følte meg heime, og at her fant eg ei likesinna. Vi er litt gamle begge to blant anna. Og så vi har dei same verdiane.

Salongen vår er bra!
Salongen ER Siri, i all si prakt! Vi er staffasjen som gjer vårt aller beste for å gjere ho stolt. 

//Prins Anders


Jeg har to ord å beskrive denne dama- BOSS CHICK! 

Som eier av sjappa, så har Siri overført hennes trekk til hvordan salongen ser ut og det er innbydende, varm og jævla chill. Å jobbe for Siri er noe nytt for meg fordi jeg ikke har jobbet med noen som er rotete men fortsatt organisert. Nøkkelen er å holde tritt med henne og ikke det motsatte, det har man ikke tid til.

//Mari 


Jeg valgte å jobbe med Siri fordi jeg ville ha en sjef som er kul som faen og morsom å jobbe med.  

Hun er avslappet og villig til å gi oss plass til å prøve, lære og finne ut av ting.  Å jobbe for Siri betyr at du må kjenne til tingene dine, fordi vi er en travel salong og ting går raskt.  Siri er selve definisjonen av  Nalu Nalu - "go with the flow"(stort sett bra, noen ganger slitsomt).  Siri er super streng med oss lærlinger, og det er derfor vi er så dyktige som vi er.  Å være lærling for Siri er en vill tur, og du vet aldri hva hun plutselig finner på rundt neste sving, men vi er heldige som er hennes minions og kunne ta etter henne for å bli utviklet til badass frisører.

//Britt