Anine / Colorist

Anine er en liten kråke som bor langt inn i mitt hjerte. Hun startet på Adam og Eva skolen høsten 2012 hvor jeg var læreren hennes. Hun var veldig forsiktig og syntes det meste var skummelt. Klippet broren sin i øret eller nakken (husker ikke helt hva det var eller om det var begge deler) første dagen de skulle klippe på levende kunder og ikke bare dukker.

Vi har hatt veldig mye moro sammen, det vi kanskje ler mest av er den gangen vi skulle flytte ut fra eks kjæresten hennes (Han hadde ikke vært noe snill mot henne og det faller ikke i god jord hos meg). Sofa og tørkestativ fikk vi båret ut.

 

Anine har nå vært daglig leder på smoothie exchange i 1,5 år etter hun fikk vanneksem som frisør. Hun er ikke helt bra igjen, men kommer nå tilbake som colorist. Hun kan dessverre ikke klippe noe, det tåler ikke hendene hennes. Jeg vil ha henne her resten av livet så dette må vi bare få til! 

I tillegg til å stå med farge kommer hun til å være avdelingsleder for sjappa hvor hun tar seg av alt administrativt. Jeg gleder meg! Vi har vært igjennom mye sammen og denne lille damen her har jeg virkelig enorm respekt for, hun er litt av et råskinn. Det jeg kanskje beundrer mest er måten hun håndterer ting på. Uansett hva hun får slengt sin vei smiler hun og er snill og god mot alle på sin vei.

 

Hun er meget stødig på alle fargebehandlinger, så om du ønsker å booke time hos henne kan jeg absolutt love deg at du er trygg i hennes stol!

 

//Siri


Powered by: Bloc