Mari / Advanced Stylist

..asså Mari, hun er noe for seg selv. Hun er alltid i strålende humør, selv når jeg utfordrer henne med ting hun aldri har gjort før. Om hun blir stresset over ting eller begynner å bekymre seg så har endelig denne setningen blitt printet inn hos henne «sånn er det bare» «det ordner seg». 

Hun er fra Molde, forstår ikke alltid hva jeg sier men skylder på at hun er utlending. (Jeg personlig tror hun bare hører dårlig) Mari begynte i februar som lærling rett ut fra Adam og Eva skolen. Hun har utviklet seg i rekordfart! Hun her kommer til å få til det hun vil og det er gøy å følge med!  Jeg digger Mari, hun får meg til å le (nesten) hver dag. Hun gjør rare ting helt uten å tenke seg om. For eksempel så skulle hun ta imot betaling av en kunde hvor kunden sier hun har lommeboken i jakkelommen (vi henger jakkene bak for dere) så istedenfor å hente jakken til henne leter Mari igjennom lommene på jakken og gir henne lommeboken hennes. Hysterisk morsomt. 

 

Selv om Mari er veldig flink og kan jobbe selvstendig er det viktig og huske på at hun er lærling når dere bestiller time hos henne. Hun har 3 år LÆREtid og det er nettopp det hun skal i disse 3 årene, LÆRE. Dere må ha god tid og være tålmodige, dere kan ikke alltid forvente at det er samme resultat som hvis du går til en erfaren frisør. Det krever erfaring og masse øving for å bli god. Så vær så snill og husk dette. Vi har alle vært lærlinger og jeg husker selv hvor mange ganger jeg tøysa til farger på mine kunder, men det er nettopp dette man lærer av. Det at man må fikse det igjen er der man lærer mest. 

 

Bestill time hos Mari her


Powered by: Bloc