Emeli / Advanced Stylist

Emeli er Nordlending…. En av mine absolutte favoritt nordlendinger! Jeg har faktisk aldri møtt en jente før med et så stort hjerte(bortsett fra meg selv så klart). De eneste gangene nordlending genet hennes er irriterende er når hun snakker over føneren sin, men dette jobber vi med. 

 

Hun har vokst helt enormt siden hun begynte hos meg i januar 2016. Jeg trodde jeg hadde ansatt en frisør, men det viste seg at hun hadde en del igjen å lære før hun kunne kalle seg det. Noe hun har tatt på strak arm! Hun tok svennebrevet i desember 2016 og bestod med glans!  

Jeg blir veldig inspirert av ivern hennes på å lære mer, bli flinkere og utvikle seg profesjonelt og personlig. Hun er veldig god på farge og store behandlinger. Hun er også helt ekstremt god på å behandle gjestene i salongen på en veldig spesiell måte(Noe jeg ser veldig opp til). Hun tar veldig godt vare på håret ditt og passer på at det får den pleien og kjærleiken det trenger.

Hun er en skravlebøtte og står gjerne og nynner og synger litt mens hun klipper, noe jeg syntes er veldig sjarmerende. Jeg tenker at det er et godt tegn på at hun virkelig trives med det hun gjør, og det er jo bare helt prima! 

Det er også veldig mye tak i denne jernkvinnen, hun får ting gjort og er ikke redd for å brette opp armene.

 

Vil du bestille time med ruskesara trykker du her. Hun er en helt fantastisk frisør som legger sjel i det å få deg fornøyd.  

 


Powered by: Bloc