Line / Advanced stylist

Line Line Line.. Hun har blitt min lillesøster, jeg har blitt hennes irriterende storesøster. Denne lille kråka har krøpet under huden min og stjålet halve hjertet mitt. Hun er ikke så gammel og heller ikke så stor.

Min favoritt å erte.

Jeg pleier å vise henne finger`n når hun står og jobber, sniker meg bak henne og blåser henne i øret, gjemmer meg rundt hjørnet så jeg kan skremme vettet av henne når hun kommer ut fra do. (alt dette med den største kjærleik altså) 

 

Line skal ta svennebrevet i januar, jeg glemmer faktisk at hun fortsatt er lærling. Hun er veldig flink og jobber som frisør på egenhånd i salongen nå.

Det jeg elsker med Line er at hun er så ydmyk og har et så stort hjerte! Hun spør om hun lurer på noe, og er aldri redd for å lære noe nytt. Hun passer på at jeg tar ferie innimellom og passer på at jeg får mat på travle dager, hun hjelper meg også med å lufte Romeo og Otto(Mine To golden retrivere) Hun hjelper meg med administrative ting og bestillinger i sjappa. Hun har en fantastisk humor som jeg setter veldig stor pris på. Dette deler hun også med deg som sitter i stolen, det er alltid et lett og ledig humør når du er gjest hos henne.

Hun også strekker seg langt for å gjøre deg fornøyd og for å treffe akkurat den fargen du ønsker deg. Jeg må si jeg syntes hun er veldig god på langt hår, farge generelt, om det er blondt hår, brunt hår, kobber hår eller rosa hår, hun får det til å funke!

Så denne lille damen går jeg veldig god for. Hun er jo som sagt ikke den største erta i posen så om du er veldig høy setter jeg pris på om du kan skli litt ned i stolen så hun ikke står på tå og klipper. På denne måten kan jeg beholde henne så lenge som mulig. 


Powered by: Bloc