Siri / Artistic Stylist

Siri. Hva skal man si, dama som suser mer enn en kjøkkenvifte på fult, åpna den feteste sjappa i heile oslo, muligens Norge og får det akkurat som ho vil.

Denne dama er alltid 1 min forsinka, viss ikke hode var skrudd fast på kroppen hadde ho vel lagt det ein lur plass og glemt av hvor det var. Men så har det seg sånn at Siri er enormt dyktig når ho får lov å gjøre det hode og kroppen vil og kan, nemmelig hår! Her snakker vi talent uten like. Ingenting ho ikke kan. Selv om ting er kaos rundt er det total zen i toppen på rotefrøken86, så her er du i trygge hender.

Har du hørt utrykket: ting ordner seg for snille piker? Vel, ting bare ordner seg for Siri. Uansett hva du kaster etter ho løser ho det med knusende ro.

Denne dama drømmer stort, mye! Bobler fort over av store fantastiske ideer så da er det godt å ha noen på laget som drar ho ned og ut av drømmen om å fylle heile seilduksgata med sand og ha tidens sommerfest med basseng, flytedyr og elefanter. 
Er det nokon her i verden som kan alt så må det vere denne flotte frøkna.

//Ine


For 9 år siden ble Siri en del av livet mitt, ikke bare er hun mitt store forbilde og en jeg ser opp til faglig, men jeg er så heldig å kan kalle henne min beste venn! Hakuna matata, kan med hånden på hjerte si at uten Siri ville jeg ikke vært den frisøren jeg er i dag! Og selvom hun liker å ta livet som det faller seg skal du se lenge etter en større fagforståelse og en som lever og ånder for hår! 
Mike drop 😂👌🏽

//Kristine


Siri, en fin og inspirerende sjef!
Helt vill å gal. Dubbeditt-dama numero uno å ufattelig glad i dyr. Alt fra hamster til hest.
Noe som er helt verdensbest da hun overrasker oss med alt fra profft arbeidsutstyr til kjæledyr på jobb! 
Det gjør intet annet en livet på jobb til en fest. Å det er best.

En annen sak som er sikker, bortsett fra Dubbeditt-dame å dyregal, er at hun er en utrulig proff dame. 
Magisk flink i faget, ivrig på å utvikle seg, og inspirerende for de rundt seg.
Driver avgårde på diverse jobber utenlands, rundt i Norge eller her i sjappa hos oss. 
Kan bli litt mye farting ibland, men det er derfor vi er her. De andre hjernene!
Hun driver for et godt arbeidsmiljø å en delt eierskapsfølelse over sjappa. 
hun har også høye krav, er streng men også, det viktigste, rettferdig. Noe som gjør at man får en ekstra drivkraft og vilje til å utvikle seg.

//Emeli


Siri, en stor inspirasjon og gledesspreder uten like. Faktisk den beste sjefen jeg kunne fått. Jeg begynte hos Siri som frisør i oktober 2018, rett etter svenneprøven som vil si at jeg er rimelig fersk i yrket. Jeg har lært utrolig mye på veldig kort tid med Siri som leder og lærer. 

Ikke en typisk sjefsperson, hun tuller, tøyser og er ikke den som først finner frem vaskeutstyret. Tross dette så fortjener hun masse skryt for alt hun har fått til. En dame jeg helt klart ser opp til og har respekt for. Veldig glad i deg Siri ❤

//Amalie


Da jeg ble utplassert på Nalu Nalu følte jeg meg hjemme her med en gang. Det er ikke vanskelig å føle seg hjemme i en så fantastisk salong, med så mange fantastiske kollegaer. Siri ble fort den storesøstera jeg aldri fikk, og uten ho hadde livet vært sabla kjipt! 

Siri har 1 million ting å gjøre hele tiden, og er alltid rastløs. Jeg hjelper ho gledelig med å få ho til å ta ut litt ferie eller få i seg noe mat, noe ho er veldig flink til å glemme! 
Ho får meg til å le uansett hvor dårlig humør jeg er i. Ho er en av de morsomste jeg vet om! En skikkelig gledesspreder. Ho er også kanskje den mest irriterende jeg vet om, da hun alltid skal blåse meg i øra eller skremme meg på hvert hjørne. Men hun gjør det med kjærlighet, og det er vel det som teller! 

Jeg har lært så utrolig mye av ho gjennom de snart 3 årene jeg har jobba her, og jeg kunne ikke bedt om en bedre lærer, sjef, søster, en venn jeg kan snakke med om alt. Jeg blir inspirert av denne dama hver eneste dag, og det vet jeg alle andre i denne sjappa blir også! 
//Line <3


SIRI! Siri, ja kva skal ein sei. Alt kan ein sei faktisk. Ho er mykje! Mykje av masse.

Allsidig og snever. 
Cool og harry. 
Sexy og keitet. 
Høylytt og stille. 
Direkte indirekte. 
Pirkete og rotete. 
Men det som gjer at vi lika ho godt, er nok den uimotståelege karismaen ho har fått med seg. Shit for ei skreppe, og da veit ho sjøl. Ho blinkar med auge og så er det gjort. 

To grunnar for at eg ville jobbe her var at eg følte meg heime, og at her fant eg ei likesinna. Vi er litt gamle begge to blant anna. Og så vi har dei same verdiane.

Salongen vår er bra!
Salongen ER Siri, i all si prakt! Vi er staffasjen som gjer vårt aller beste for å gjere ho stolt. 

//Prins Anders


Jeg har to ord å beskrive denne dama- BOSS CHICK! 

Som eier av sjappa, så har Siri overført hennes trekk til hvordan salongen ser ut og det er innbydende, varm og jævla chill. Å jobbe for Siri er noe nytt for meg fordi jeg ikke har jobbet med noen som er rotete men fortsatt organisert. Nøkkelen er å holde tritt med henne og ikke det motsatte, det har man ikke tid til.

//Mari 


Jeg valgte å jobbe med Siri fordi jeg ville ha en sjef som er kul som faen og morsom å jobbe med.  

Hun er avslappet og villig til å gi oss plass til å prøve, lære og finne ut av ting.  Å jobbe for Siri betyr at du må kjenne til tingene dine, fordi vi er en travel salong og ting går raskt.  Siri er selve definisjonen av  Nalu Nalu - "go with the flow"(stort sett bra, noen ganger slitsomt).  Siri er super streng med oss lærlinger, og det er derfor vi er så dyktige som vi er.  Å være lærling for Siri er en vill tur, og du vet aldri hva hun plutselig finner på rundt neste sving, men vi er heldige som er hennes minions og kunne ta etter henne for å bli utviklet til badass frisører.

//Britt


Powered by: Bloc